06 30 227 685 info@stratek.nl

Marketing als tool voor succes

Van analyse naar resultaat.Doen we de goede dingen. Geven we de aandacht aan de klanten die het verdienen. Zetten we onze mensen en middelen efficiënt in. Waarom waren we succesvol.

Van denken naar doen. Waar staan we en waar willen we naar toe. Waarom doen we wat we doen. Wat weten we van wat onze klanten echt willen.

Marketingplan

Een marketingplan is van essentieel belang. Al is je product of dienst nog zo fantastisch, het zal pas verkocht worden als klanten van het bestaan afweten en het werkelijk willen en zullen gaan kopen. In een marketingplan van Stratek wordt omschreven waarom er wordt verwacht dat het product zal verkopen. Of dat wel of niet gebeurd is afhankelijk van verschillende factoren die in het ondernemingsplan op worden genomen.

Verkoopplan

Stratek kan u helpen bij het maken van een goed verkoopplan. Dit is een manier om, voordat het eigenlijke verkopen begint, weer eens goed in kaart te brengen waar de meeste kansen liggen om te scoren. Daarnaast is het een zeer inzichtelijke methode om de diverse inspanningen die de komende weken of maanden gedaan moeten worden goed in kaart te brengen.

Businessplan

Een goed businessplan maken is lastig. Dat ervaren zowel beginnende als gevorderde ondernemers telkens weer.  Uw succes wordt bepaald door de kwaliteit van het plan. Een businessplan laten maken door Stratek betekent dat alle ideeën die voor u van belang zijn worden vertaald in een bedrijfsplan dat naadloos hierop aansluit.