06 30 227 685 info@stratek.nl

Stichting Pioneering is hét netwerk van koplopers in de bouw en zet zich sinds 2008 in voor vernieuwing van technologie en ondernemerschap in Oost Nederland. Bij het opstarten van een werkplaats ResultaatGericht Vastgoed nderhoud(RGVO-een innovatieve vorm van samenwerken in onderhoud) ben ik aangetrokken als projectmanager.

Het deelproject bestond uit een stuurgroep van 6 personen en ruim 80 actieve deelnemers welke door mij aangestuurd werden. Acquisitie, relatiebeheer en samenwerkingsbevordering van opdrachtgevers (met name woningcorporaties en gemeenten als launching costumers), opdrachtnemers en kennisinstellingen (MBO, HBO en WO) waren van groot belang.

Binnen de werkplaats(projectgroep)had ik de leiding over pilotprojecten op gebied van resultaatgericht vastgoedonderhoud en het begeleiden van de implementatie binnen de deelnemende bedrijven. Daarnaast verzorgde ik als gastdocent lessen op dit gebied bij Saxion Hogescholen en begeleidde ik studenten bij stages en afstudeeronderzoeken. (december 2007 – juli 2011)