06 30 227 685 info@stratek.nl
1

Analyse en structuur

Niet elk bedrijf is even efficiënt ingericht. Organisatiestructuren en bedrijfsprocessen groeien niet altijd mee met de markt en de dynamiek van een onderneming. Problemen die daardoor ontstaan worden vaak niet of onvoldoende opgelost. Stratek analyseert en brengt de structuur terug in de organisatie.

Voor elke organisatie is het van belang om hun ‘waarom’ helder te formuleren en alle beslissingen en communicatie-uitingen daaraan te spiegelen. Waarom? Omdat je daardoor altijd jezelf blijft en je klanten juist dat aspect waarderen. Om je ‘waarom’ blijven ze klant bij je en raden ze je bij anderen aan. Daarom dus. Simon Sinek is hierbij een grote inspiratiebron: Why – How – What. Als je dit helder hebt, ken je je eigen DNA!

Inspiratie

Je bedrijf verandert. De markt verandert. Weten waarom je elke dag met plezier aan de slag gaat. Weten waarom je klanten voor jou kiezen. In goede tijden vanzelfsprekend. In andere tijden nuttig om mee bezig te zijn. Simon Sinek heeft ons met zijn Golden Circle laten zien waarom bedrijven als Apple een businessmodel kantelen en daarmee zeer succesvol zijn, waarom Martin Luther King de leider was van de burgerrechtenbeweging en waarom de Gebroeders Wright als eersten het luchtruim konden kiezen. Klik hier voor zijn inspirerende verhaal in de lange versie of de korte versie .